Transport Terestru

Organizăm transport rutier şi pe calea ferată, de marfă, intern şi internaţional atât în spaţiul comunitar cât şi în cel extracomunitar, cu ajutorul partenerilor şi colaboratorilor noştri şi în funcţie de nevoile clientului.

Preţurile transportului terestru sunt negociabile în funcţie de distanta parcursă, greutate marfă, volum marfă, frecvenţa curselor, termene de plată, etc.

Pentru că suntem conştienţi de particularităţile fiecărei comenzi, garantăm pe parcursul întregului transport terestru – al întregului proces operaţional - receptivitate, flexibilitate şi promptitudine la solicitările şi instrucţiunile cilentului.

Suntem receptivi la a asigura un anumit nivel de competitivitate fiecărei tranzacţii comerciale sau alteori pentru a acoperi anumite nevoi economice ale clientului în timp util.


©2018 STP Import Export 2017 SRL  |  Design Stark Design

Webisteul stpimportexport.com foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.