Transport Maritim

Societatea nostră oferă clienţilor săi servicii de transport maritim de mărfuri, cu ajutorul partenerilor şi colaboratorilor noştri, din si către orice port sigur, din lume (ASPW).

Marfa poate fi transportată în containere complete sau în grupaj către orice port sigur din lume (ASPW).

Fiecare transport internaţional se desfăşoară sub directa supraveghere a colaboratorilor noştri, pentru ca marfa să ajunga în cele mai sigure condiţii la destinaţie. Datorită monitorizării atente a fiecărui transport, din momentul încărcării mărfurilor până la livrarea finală, clienţii noştri se bucura de o comunicare permanentă şi eficientă pe toată durata derulării transportului.

Transportul internaţional maritim de mărfuri se realizează în sistemul FULL CONTAINER LOAD - container încarcat pentru un singur destinatar cu toate tipurile de container. Tipurile de containere folosite sunt de 20' si 40', standard-universale, open-top, high cube, flat rack, platforme, frigorifice-reefer, tankcontainere.

Oferind şi servicii complete de transport maritim şi multimodal, STP Import Export 2017 SRL, promovează atât servicii de calitate port-to-port, door-to-port, port-to-door cât si door-to-door, beneficiind de sprijinul operaţional al reţelei internaţionale de agenţi de transport internaţional.


©2018 STP Import Export 2017 SRL  |  Design Stark Design

Webisteul stpimportexport.com foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.