Informaţia înseamnă putere!

Compania noastră poate înţelege foarte bine produsul pe care doriţi să-l comercializaţi, precum şi consumatorii vizaţi. Asta înseamnă nevoile pieţei. Noi gândim pentru dumneavostră întreaga operaţiune, de unde veți cumpăra produsele și cât de departe vor trebui să călătorească pentru a ajunge la destinaţie, precum și costurile și timpul alocat. În plus, putem lucra direct cu clientul sau putem lucra prin distribuitori. Obţinem cât mai multe date despre aceste probleme, pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre și pentru a garanta siguranța contractului.

Infrastructura creează mişcare!

Avem un cadru de transport fiabil şi felxibil, pentru a conecta cele două capete ale ecuației de afaceri. Acesta va fi cel mai probabil un transportator de mărfuri, maritim, terestru sau aerian. Suntem foarte atenți în alegerea unui transportator demn de încredere şi folosim numai ce este mai bun, la un preţ minim. Obținem recomandări de la agenți sau comercianți. Negociem termeni convenabili, pentru dumneavostra. Asigurăm transportul şi marfa la cererea partenerului, prin cele mai bune societăţi de asigurare.

Parteneriat pe termen lung!

Avand in vedere creșterea amplă a comerțului mondial, companiile nu ar trebui să fie descurajate de incertitudinea care provine din comerțul internațional și din comerț. Percepțiile complicate pot fi ușor de rezolvat. Intermediarii comerciali internaționali, pot elimina o mare parte din complexitatea și riscul real sau presupus. Prin înțelegerea culturală, lingvistică, de afaceri și juridică într-o piață țintă, intermediarii comerciali internaționali pot elimina o mare parte din dificultățile asociate în mod frecvent cu exportul. Indiferent dacă compania dumneavostră are nevoie de îndrumări de afaceri cu privire la intrarea pe piață sau la serviciile complete de cumpărare a produsului, transport și vămuire, la depozitare, servicii de distribuție / realizare, cont de comerciant și suport logistic, intermediarii comerțului internațional pot acționa ca departamentul de export al afacerii dvs.

STP Import Export 2017 SRL intermediază comerțul cu produse food și non food, în întreaga lume.

Organizăm transport terestru, de marfă, intern și internațional atât în spațiul comunitar cât și în cel extracomunitar, cu ajutorul partenerilor și colaboratorilor noștri și în funcție de nevoile clientului.

Oferim soluţii de transport aerian de mărfuri în întreaga lume, atât cu avioane de linie cât şi cu charter, pentru mărfuri importate sau exportate, folosind serviciile celor mai puternice linii aeriene.

Societatea nostră oferă clienților săi servicii de transport maritim, cu ajutorul partenerilor și colaboratorilor noștri, din și către orice port sigur din lume (ASPW), la cele mai competitive prețuri.

La cererea clienților, putem oferi servicii de asigurări suplimentare cargo prin brokeri de asigurări recunoscuţi la nivel international, pentru liniştea dvs. şi a partenerilor dvs.

STP Import Export 2017 SRL

  • Are ca scop intermedierea schimburilor comerciale şi asigura servicii de diferite tipuri, la cererea clientului,  în domeniul comerţului internaţional.

  • Este o punte de legatură între client şi nevoia sa de extindere a afacerilor în întreaga lume.

  • Este poziţionat în mod deosebit pentru a oferi intermediere, consultanţă şi îndrumare pentru toate companiile din întreaga lume, pentru a găsi cele mai bune soluţii în achiziţionarea de produse necesare desfăşurării activităţilor acestora.

Expediere


Companii de asigurări


Servicii de verificarea calităţii


Suntem aici pentru tine 24/7
Nu ezitați să ne contactaţi!©2018 STP Import Export 2017 SRL  |  Design Stark Design

Webisteul stpimportexport.com foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.