Intră în lumea STP

STP Import Export 2017 SRL intermediaza comerțul

cu produse food si non food in intreaga lume

Poziționare

STP Import Export 2017 SRL este poziţionată în mod deosebit pentru a oferi intermediere, consultanţă, și îndrumare pentru toate companiile din întreaga lume, pentru a găsi cele mai bune soluții și satisfacerea celor mai exigente cerințe.

Activitate

STP Import Export 2017 SRL este o societate competentă, operativă, integră, deschisă, orientată către client, având ca domeniu de activitate intermedieri în comerțul cu produse diverse, import-export, comerțul cu produse alimentare și nonalimentare.

La STP Import Export 2017 S.R.L. ne ocupăm de dezvoltarea afacerii, iar prin intermediere şi import, export, facem o punte de legătură între vânzător și cumpărător, între negociatori și mult mai mult, creăm o prietenie.
Angajaţii noştri, bine pregătiţi profesional sunt întotdeauna la dispoziția dumneavoastră.

Oferim o vastă experiență pentru extinderea afacerii dvs. pe piețe noi și explorarea unor noi regiuni.

Compania noastră dorește să ofere soluții inteligente, afaceri sigure și pe termen lung. 

Relațiile dintre parteneri trebuie să însemne mai mult decât o colaborare rigidă, formală.

Relațiile comerciale trebuie să însemne mai mult decât dialog, comunicare și cooperare.

Ar trebui să însemne prietenie!

 

Numai astfel, competența, inteligența și profesionalismul vor fi utile partenerilor noștri.

Prosperitatea clienților / partenerilor noștri, a viitorilor prieteni, înseamnă prosperitatea și succesul unei colaborări care va veni prin succesul partenerilor și apoi prin câștigul nostru.

Credem în îmbunătățirea constantă a serviciilor, pentru a oferi cele mai bune soluţii clienților noștri. Deci, sunați-ne sau scrieţi-ne un email și alăturați-vă unui număr tot mai mare de clienți satisfăcuți.

Comerț sigur, Prieteni buni!

STP Import Export 2017 SRL

S-a înființat din dorința de a extinde activitățile de intermedieri
și import export din și î
n afara Uniunii Europene.

Oferă găsirea și selectarea partenerilor de afaceri din întreaga lume şi intermedierea relaţiilor comerciale între firme; sprijin în găsirea unor noi parteneri de afaceri.


©2018 STP Import Export 2017 SRL  |  Design Stark Design

Webisteul stpimportexport.com foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.