Intră în lumea STP

STP Import Export 2017 SRL intermediază comerțul

cu produse food și non food în întreaga lume

Poziționare

STP Import Export 2017 SRL este poziţionată în mod deosebit pentru a oferi intermediere, consultanţă, și îndrumare pentru toate companiile din întreaga lume, pentru a găsi cele mai bune soluții și satisfacerea celor mai exigente cerințe.

Activitate

STP Import Export 2017 SRL este o societate competentă, operativă, integră, deschisă, orientată către client, având ca domeniu de activitate intermedieri în comerțul cu produse diverse, import-export, comerțul cu produse alimentare și nonalimentare.

Produse Import Export

Food

Banane

Carne de pasăre

Legume

Carne de vită

Carne de porc

Rom

Carne de oaie

Fructe exotice

Vin

Non Food

Aur

Jet Fuel A1

TDI 80/20

Consumabile medicale

Pietre semiprețioase

Țigări

Diamante

Polyol

Țigări de foi

Parteneri

S.T.P. IMPORT EXPORT 2017 S.R.L.

suntem reprezentanții Cramei Gîrboiu pentru America de Sud & America Latina și Insulele Caraibe

  • Crama Gîrboiu este o afacere de familie înființată în 2005, care are o suprafață mare de aproximativ 250 hectare, unică prin istoria sa și condițiile climatice caracteristice zonei. Crama Gîrboiu are și o fabrică de vinuri de 4.000 metri pătrați și este situată în centrul României. Zona de prelucrare a strugurilor este alcătuită din linia de îmbuteliere și sistemul de ambalare bag-in-box, care impreuna cu depozitul are o capacitate de 2 milioane de litri. Podgoriile sunt situate în comuna Cotești, zona vulcanica caracterizată printr-un mod deosebit de favorabil de condițiile climatice și un sol bogat în minerale - unic în partea de sud-est a României.

Siguranță

Pentru siguranța companiei dumneavoastră,
noi obținem cât mai multe date despre viitorul
partener, pentru îmbunătățirea calității serviciilor și pentru a garanta siguranța tranzacției.

Managementul transporturilor

Compania noastră oferă o gamă largă de
servicii clienților noștri de la nevoile de transport
de bază, până la managementul lanțului de aprovizionare.

Certificare

Confirmarea oficială de către cele mai renumite companii specializate în verificarea calității, a faptului că produsele și serviciile pe care le veți cumpăra îndeplinesc toate standardele de calitate interne și internaționale.

Brokeraj vamal

La cererea clientului nostru, compania STP Import Export 2017 SRL, oferă prin colaboratorii noștri, pentru toate transporturile, vămuirea, depozitarea, îndeplinirea și cerințele de distribuție.

Partneri si prieteni

Vrei să discutăm?


©2018 STP Import Export 2017 SRL  |  Design Stark Design

Webisteul stpimportexport.com foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.